нашла в сети заговор , чей не знаю, думаю рабочий, но смущает ,что яйцо выкидывается... а Как мнение Практиков?
Берут оплодотворенное яйцо от домашней курицы и начинают скатывать с головы, читая при этом заговор:
«Першим разом, лучшим часом не я помагаю, Господь помагає, я з речою, Господь з помочою. Йшла Божа матір по золотих містах, по золотих хрестах, золотою палицею підпиралась, рожденним, молитвенним, хрещеним напасть вимовляти. Є напасть 75 составов, чи ти напасть людська, чи ти польська, чи ти чоловіча, чи ти жіноча, чи ти розвідна, чи ти вбридена, чи ти вступлена, чи ти в церкві свічками поставлена, з чого ти взялася, з чого почалася, виходь на яйце. Я тебе напасть одсилаю, туди де курячий глаз не доходить, де дівочі, жіночі, парубочі. Там собі будеш гуляти, наслаждаться, червону кров пити, жовту кость ламати, біле тіло в'ялити, а в того (ім'я), щоб червону кров не пити, жовту кость не ламати, біло тіло не в'ялити. Там зустрінеш дев'ятиглавого змія; там будеш гуляти, наслаждатись, червону кров пити, жовту кость ламати. І до того іди, хто це наслав; із (ім'я) пропади і на того, хто це зробив, голову впади».
После этого 3 раза сплюнуть через левое плечо и читать молитву 3 раза, говоря: «Другим разом...», «Третім разом...» Затем выбросить яйцо на перекрестке через левое плечо и сразу же уходить, не оборачиваясь.